YAWOWAY

WiFi-s RGB led fényfüzér

Androidos okostelefonról, illetve Windowsos számítógépről vezérelhető égősor

Hangulatvilágítás

A YAWOWAY ledes fényfüzért nem csak a karácsonyfán használhatja!
A WiFi-n keresztül vezérelhető fényfüzér egész évben gondoskodik az alkalomhoz illő hangulatvilágításról! A szülinapoktól kezdve kerti partikon át egy-egy csendes este hangulatvilágításáig! Elhelyezheti a ledsort a hálószobába, vagy akár a fürdőszobába is. A látványos fényeffektek bármilyen helyzetben megállják a helyüket.

Ingyenes alkalmazások

A YAWOWAY fényfüzért Androidos okostelefonról, táblagépről, illetve Windowsos számítógépről vezérelheti. Az ehhez szükséges programokat ingyen letöltheti, akár már most is! Ezek az alkalmazások YAWOWAY termék nélkül is kipróbálhatóak!

YAWOWAY termékek

Teremtsen olyan színpompás fényeket karácsonyfájára, melyben még sosem volt része családjának! Ismerje meg a WiFi-s RGB led fényfüzérek lehetőségeit!

Karácsonyfa égősor, szilveszteri buli

Felejtse el az eddig ismert karácsonyfa égősorokat! A YAWOWAY ledes fényfüzér okostelefonon, számítógépen keresztül vezérelhető!
Minden RGB led más és más színű lehet, a különféle fényeffektek tetszés szerint módosíthatóak, így a lehetőségek száma végtelen! A varázslatos karácsonyi fények az Ön otthonából sem hiányozhatnak!
A YAWOWAY ledes fényfüzért nem kell elcsomagolnia karácsony után! A különféle fényeffektek segítségével a ledsor egy szilveszteri buli hangulatvilágításáról is gondoskodik!

Felhasználói kézikönyv

Ismerje meg a YAWOWAY eszközök használati módját!
A Felhasználói kézikönyvben képekkel illusztrált részletes leírást talál az eszközök, programok használati módjáról, lehetőségeiről.