YAWOWAY termékek »

RGB ledes lampionsor

Okostelefonról vezérelhető RGB ledes lampionsor

Az RGB ledes lampionsor kábelére fehér színű papír lampionok akaszthatók. Minden lampionba kettő darab RGB led kerül, melyek tetszés szerinti színben világíthatnak.
A lejátszandó fényeffektek Androidos okostelefonról, táblagépről, vagy Windows-os számítógépről, laptopról választhatók ki. A szükséges szoftverek ingyenesen letölthetőek.

A papír lampionban található akasztó segítségével könnyedén ráteheti az RGB ledes lampionsorra a lampionokat. Az RGB ledes lampionsor termék csak a szükséges elektronikát és a kábelt tartalmazza az RGB ledekkel, viszont a papír lampionokat nem!
A fehér színű papír lampionokat külön csomagban megvásárolhatja nálunk is, vagy akár saját maga is készíthet bármilyen formájú lampiont. Utóbbi esetben fontos, hogy fehér színű papírt használjon és a lampion mérete 20-30 cm-nél ne legyen nagyobb, annak érdekében, hogy tetszőleges szín esetén is megfelelő fényerővel világítson!


A WiFi-s RGB ledes lampionsorok többféle változatban kaphatóak, de az alábbi tulajdonságok mindegyikre jellemzőek:
Funkciók száma: Végtelen! (Egyszínű, többszínű, állandó vagy változó fényerő, futófény, stb. A fényeffektek tetszés szerint módosíthatóak.)
RGB ledek: Élénk színek, hosszú élettartamú, alacsony fogyasztású, nagy fényerejű (2500 mcd), tetszőleges színre beállítható.
Védettség: Az elektronika és a kábel kültéren, beltéren egyaránt használható. -20...50°C, IP54. Kültéren az eszköz doboza és a 220 V-os hálózati adapter csapadéktól védett helyen legyen! A papír lampion viszont nem vízálló!
Garancia: 1 év. Garancián túli javítási díj ingyenes, csak az esetlegesen meghibásodó alkatrész árát kell kifizetnie. A garancia nem vonatkozik a papír lampionra!
Házhozszállítás: Ingyenes!
További részletek a technikai információ oldalon.


WiFi-s RGB led lampionsor 1x8x2

1 kábelen 8 fényforrás található, fényforrásonként 2 RGB leddel.
A kábel hossza 6 m.
Ajánlott: kerti partihoz, szoba hangulatvilágításához.
A termék papír lampiont nem tartalmaz! A használatához szükséges 8 db fehér színű, tetszőleges formájú papír lampion beszerzése is!

WiFi-s RGB led lampionsor 1x16x2

1 kábelen 16 fényforrás található, fényforrásonként 2 RGB leddel.
A kábel hossza 10,2 m.
Ajánlott: kerti partihoz, szoba hangulatvilágításához.
A termék papír lampiont nem tartalmaz! A használatához szükséges 16 db fehér színű, tetszőleges formájú papír lampion beszerzése is!

Lampion 8 db-os csomag

8 db 20 cm átmérőjű gömb alakú, fehér színű papír lampion.
Ajánlott: RGB led lampionsor 1x8x2 termékhez.

Lampion 16 db-os csomag

16 db 20 cm átmérőjű gömb alakú, fehér színű papír lampion.
Ajánlott: RGB led lampionsor 1x16x2 termékhez.

További YAWOWAY termékek