Felhasználói kézikönyv  »  Eszköz adatlapja

Eszköz adatlapja

Androidos alkalmazásban az eszköz adatlapját úgy érheti el, hogy a program bal felső sarkában látható három vízszintes vonalra kattintva megnyitja a menüt, majd kiválasztja az Eszköz adatlapja menüpontot. A megjelenő lap tetején lehetősége van kiválasztani egy listából, hogy melyik eszköz adatlapját kívánja megtekinteni.

Windowsos alkalmazásban az eszköz adatpját úgy érheti el, hogy a bal oldali eszközlistában jobb gombbal kattint az eszközön és a megjelenő menüben az Eszköz adatlapja menüpontot választja. Az adatlapot elérheti úgy is, hogy az eszközlistában az adott eszközön duplán kattint.

Hibakeresés

A hibakeresés funkcióval ellenőrizhető, hogy az eszköz elérhető-e vagy sem. A leggyakoribb probléma, hogy ha az eszköz egy ideig nincs bekapcsolva, akkor a következő indításkor új IP címet kap és így elérhetetlenné válik a régi címén. Ez a funkció segít megtalálni az eszközt az új IP címén. Annak érdekében, hogy ilyen ne történjen, javasoljuk, hogy állítson be fix IP címet minden YAWOWAY eszközhöz.
További információ: Egy meglévő eszköz keresése

Eszköz törlése

Az alkalmazásba felvett YAWOWAY eszközt bármikor törölheti. Törlés után bármikor újra felveheti.

Eszköz adatlapja

Elnevezés

Lehetőség van arra, hogy minden eszköznek saját, egyedi elnevezést adjon. Ha több YAWOWAY termékkel rendelkezik, akkor érdemes új neveket adni a könnyebb azonosíthatóság kedvéért. Például: Karácsonyfa égősor, Hálószoba hangulatvilágítás, stb.
Az elnevezés módosítása után kattintson a Mentés gombra!

IP cím

Itt látható és egyben meg is változtatható az eszköz IP címe. Ezt csak akkor írja át, ha az eszköz új IP címet kapott és Ön pontosan tudja, hogy mi ez a cím. Ha nem biztos benne, akkor használja a Hibakeresés funkciót, amellyel lehetősége van megkeresni az eszköz IP címét, amennyiben az megváltozott időközben.
Az IP cím módosítása után kattintson a Mentés gombra!

Adatok

Az eszköz adatlapján megtekintheti a termék alapvető tulajdonságainak listáját is, mint például az eszköz hálózati címe (MAC address).