Felhasználói kézikönyv  »  Egyszínű fényeffekt

Egyszínű fényeffekt

Az egyszínű fényeffekt használatakor az összes RGB led színe azonos lesz, annak megfelelően, hogy melyik szín lett kiválasztva. Módosítható a fényerő, illetve a fényerő változásának a sebessége.

Tipp: egy adott színű hangulatvilágításhoz állítsa a sebességet nullára, válassza az Egyforma gombot és állítsa be a fényerőt igény szerint!

Fényeffekt küldése

Erre a gombra kattintva a fényeffektnél beállított összes érték kiküldésre kerül az eszköznek. Használatára csak akkor van szükség, ha hiba történt az adatküldés közben és a fényeffekt nem a beállításoknak megfelelően jelenik meg, vagy ha egy másik fényeffekt fut és egy lépésben akarjuk megváltoztatni az összes értéket (fényerő, szín, stb.).

Visszafelé

Ha a fényerő különböző ütemben változik minden lednél, akkor meghatározhatjuk a terjedés irányát. E gombra kattintva a kábel végétől az eszköz doboza felé halad a fényeffekt.

Előre

Ha a fényerő különböző ütemben változik minden lednél, akkor meghatározhatjuk a terjedés irányát. E gombra kattintva az eszköz dobozától a kábel vége felé halad a fényeffekt.

Különböző

A fényerő minden lednél eltérő ütemben változik. A terjedés iránya változtatható.

Egyforma

A fényerő minden lednél egyformán változik, ezért a terjedés irányának meghatározására ebben az esetben nincs szükség.

Fényerő

A fényerő maximuma 0 és 100% között tetszés szerint változtatható.

Sebesség

A fényerő változásának sebessége állítható be itt.

Szín

Értelemszerűen az itt kiválasztott szín jelenik meg a ledsoron.

Fontos: kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön telefonjának, monitorának színe bizonyos mértékben eltérhet a kábelen található ledek színárnyalatától!

Telítettség

A szín telítettségének mértéke határozza meg a fehér szín és a kiválasztott szín közötti átmenetet. Ha a telítettséget leveszi nullára, akkor bármilyen szín is volt kiválasztva, az eredmény fehér szín lesz. Ha például meleg fehér színt szeretne beállítani, akkor színnek válasszon sárgát (30 körüli érték) és fokozatosan vegye lejjebb a telítettséget. Rózsaszín előállításához induljon ki a piros színből és szintén csökkentse a telítettség értékét.

Példák

Hat előre beállított példa található ennél a fényeffektnél. Egyszerűen csak válassza ki, amelyiket meg szeretné tekinteni.