Felhasználói kézikönyv  »  Egyéb lehetőségek

Egyéb lehetőségek


Kikapcsolás

Kikapcsolja az összes kábel összes ledjét, de az eszköz továbbra is bekapcsolva marad és WiFi-n keresztül várja az újabb utasításokat.

Világítás

Bekapcsolja az összes kábel összes ledjét fehér színben, maximális fényerőn.

Demó üzemmód

Demó üzemmódban az eszköz négy különböző fényeffektet játszik le, melyek között egy percenként vált. Amikor az eszköz áramot kap, akkor automatikusan ez a demó indul el.

Led teszt

Tesztelésre szolgáló funkció. A kábeleken lévő összes RGB led piros, zöld majd kék szín között vált. Ha valamelyik lednél nem villan fel az adott szín a többivel egyidőben, akkor az a led meghibásodott.

Páros-páratlan

A kábeleken lévő fényforrások két ledből állnak, melyek ellentétes oldalon világítanak. Lehetőség van olyan fényeffektekre is, ahol ez a két led különböző színben világít. Ahhoz, hogy ez az effekt igazán látványos legyen, célszerű a kábelt úgy elhelyezni, hogy a páros és páratlan oldalon lévő ledek azonos irányba forduljanak. Hogy könnyű legyen beazonosítani az egyes fényforrások esetén, hogy melyik led a páros és a páratlan, célszerű bekapcsolni ezt a funkciót. A páros ledek pirosan, a páratlanok zölden világítanak.

Kábel azonosítás

A kábel azonosítás funkciót bekapcsolva egyszerűen megtudható, hogy melyik kábel hányadik sorszámú. Ebben az esetben minden kábel más színű lesz:
1. kábel: piros
2. kábel: sárga
3. kábel: zöld
4. kábel: kék
Fontos: ez a lehetőség csak akkor érhető el, ha az eszközből egynél több kábel jön ki!