Felhasználói kézikönyv  »  Új eszköz üzembeállítása

Új eszköz üzembeállítása

Egy új YAWOWAY eszköz üzembeállítása a következő módon történik: szüksége lesz egy Androidos telefonra, táblagépre, illetve egy olyan Windowsos számítógépre, mely képes WiFi hálózatokhoz is csatlakozni. Mindegyik YAWOWAY eszközhöz lehet közvetlenül csatlakozni WiFi-n keresztül. Az ehhez szükséges jelszó az eszköz alján található.

1. lépés

Helyezze áram alá a YAWOWAY eszközt, csatlakoztassa a hálózati adapterét egy 220V-os konnektorhoz. Várjon pár másodpercet, amíg az eszközön lévő led nem kezd
kéken világítani.

2. lépés: közvetlen WiFi kapcsolat létrehozása

Következő lépésként kapcsolódjon hozzá a YAWOWAY eszköz által biztosított WiFi hálózatához. Telefonján, számítógépén keresse elő az elérhető WiFi hálózatok között az adott eszköz nevét és a doboz alján lévő jelszó megadásával csatlakozzon hozzá.

Fontos: Amikor az eszközhöz kapcsolódik WiFi-n keresztül, akkor internet kapcsolata nem lesz! Ez a WiFi kapcsolat csak arra szolgál, hogy az adott eszközzel kommunikálhasson. Közvetlen WiFi kapcsolatra csak addig lesz szüksége, amíg nem csatlakoztatta az eszközt az saját WiFi hálózatához. Viszont azt is fontos tudnia, hogy ha már csatlakoztatta az eszközét, attól még bármikor kapcsolódhat közvetlenül is az eszköz WiFi hálózatához!

Androidos telefon, táblagép esetén a beállítások menüben keresse elő a WiFi hálózatokra vonatkozó részt és a megjelenő listából válassza ki a YAWOWAY eszközt, adja meg a hozzá tartozó jelszót és csatlakozzon hozzá. Mielőtt továbblépne várja meg, hogy a csatlakozási művelet sikeresen befejeződjön!
Windowsos számítógépen, laptopon a hálózati beállításoknál keresse elő az elérhető WiFi hálózatokra vonatkozó részt és megjelenő listából válassza ki a YAWOWAY eszközt, adja meg a hozzá tartozó jelszót és csatlakozzon hozzá. Mielőtt továbblépne várja meg, hogy a csatlakozási művelet sikeresen befejeződjön!


3. lépés

Most indítsa el a YAWOWAY alkalmazást az Androidos telefonján, vagy a Windowsos számítógépén. Miután a program elindult kattintson az Új eszköz hozzáadása gombra. Az eszköznek ekkor azonnal elérhetőnek kell lennie, mivel közvetlenül kapcsolódik hozzá.